Bont dag

Bont dag

De Bont Dag, vindt jaarlijks weer plaats. Deze dag is in samenwerking met Stichting Bont, een Rotterdamse stichting die helpt bij het begeleiden van jongeren met een verstandelijke beperking. Deze dag staat in het teken van een leuke dag op de vereniging, met een grote scala aan activiteiten. Enkele voorbeelden van activiteiten die er de afgelopen jaren zijn geweest: Karaoke, springkasteel, koekjes versieren, t-shirts versieren, schminken, limo-pong en het grote disco feestje. Kijk voor een betere sfeerimpressie naar het onderstaande filmpje van de Bontdag 2018-2019.

https://www.openrotterdam.nl/studenten-en-verstandelijk-beperkte-jongeren-komen-samen-op-spelletjesmiddag/content/item?1121275&fbclid=IwAR1qUSfA850Aj7YNdpnIALrnvtSr0rNqgnicwvH0PjjusMgwQRCXgeG_snY

Bontdag 2017-2018

Posted in Uncategorized